De Cocon

  Impressie / filmpje?  klik> DE COCON

In onze jachtige, prestatiegerichte maatschappij valt het niet mee om ‘nee’ te zeggen, om eens op te komen voor jezelf, om je te ontworstelen aan je miezerige bestaan van loonslaaf. Als je tenminste een baan hebt … Maar, het kán! Meld je aan bij onthaastingskliniek De Cocon, vertrouw je toe aan de belangeloze zorg van Dr. Bob en Dr. Karla en ervaar hoe het is om in balans te komen met je innerlijke ik.

W e g   m e t   d e   s t r e s s ! 
Uw verblijf in De Cocon, of het nou individueel is of groepsgewijs, is slechts gericht op dat ene mooie en hogere doel: weg met de stress! En deze weldadige, heilzame toestand zult u - wij garanderen 100% succes - blijvend bereiken. Hoe? Simpel. Wij laten u ... lachen.

O n z e   g e r e e d s c h a p p e n
Jazeker. U komt er vele malen gelukkiger uit dan dat u binnenkomt. Hoewel het ondoenlijk is om het hele palet van stressreducerende en rustbevorderende tools te schetsen, toch een tipje van de sluier:
- feilloze diagnostiek door Dr. Bob en Dr. Karla;
- gepersonaliseerd behandelplan;
- veel sketches, liedjes en interactie;
- knuffelsessies (individueel en groepsgewijs);
- ondersteunende therapie door de meer dan aantrekkelijke Foekje
- gastronomisch topdiner;
- nog véél meer.

A a n d a c h t   v o o r   a a n l e i d i n g
Vanzelfsprekend besteden Dr. Bob en echtgenote Dr. Karla - mee- denkend en altruïstisch als ze zijn - graag aandacht aan uw speciale aanleiding: verjaardag, jubileum, afscheid, et cetera. Meld het ze, en ze doen er iets leuks mee!

De Cocon Folder 2 Theaterdiner Aan de Gracht De Cocon Folder Theaterdiner Aan de Gracht