Diner

NB: bij kleinere groepen serveren wij een stijlvol viergangen menu in plaats van het buffet.

Onze keukenbrigade heeft liefde voor haar vak. Dat openbaart zich meteen al in de heerlijke, dagverse soep. Het culinaire 'pièce de résistande' is het warme buffet. In alle prachtig opgemaakte, verse, gezonde en bovenal verrukkelijke gerechten toont onze kok de toppen van zijn kunnen. Er is voor elk wat wils en er is volop. Een uitgebreid dessertbuffet besluit het diner. Eet u smakelijk!

stokbrood met kruidenboter

**

Soep van de dag

**

Koud

Vegetarische couscoussalade met geitenkaas, dadels en appel

Pastasalade met gamba's en artisjokken

Huisgerookte zalm met remoulade

Plankje rauwe hammen met pate's en rode uien marmelade

Vitello Tonato: zacht gegaarde kalfslende met tonijn

Vegetarisch gerecht van de dag

gemengde salade

Warm

Varkensprocureur met bosbessensaus en spekjes

Gerecht van de chef

Boeuf Buorginon

Seizoensgroenten uit de oven

Wekelijkse wisselende vis van de markt

Vlaamse frieten

Aardappeltjes uit de oven

Vegetarische risotto

Kip sate

**

Dessert

Diverse soorten ijs

Huisgemaakte bavaroise

Dessert van de dag

Pannacotta

Cheesecake

Chocolademousse

Vers geslagen room

 

(wijzigingen voorbehouden)

Speciale wensen?

Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen. Als we het maar weten.